Felolvasás
Redaktor politického týždenníka Sajó-Vidék Martin (Márton) Gutlohn predniesol v meštianskom kasíne - Meštianskom konverzačnom spolku v Rožňave dňa 1.03.1902 prednášku o svojej ceste v Paríži. Prednáška je hodnotená na stránkach Sajó-Vidék ako veľmi úspešná.