Legfelsőbb biróságunk - Dr.G.M
Autor článku [pravdepodobne redaktor Martin (Márton) Gutlohn] poukazuje o.i. aj na to, že v prípade politickej zaujatosti najvyšších súdov to predstavuje veľké nebezpečenstvo pre spoločnosť.