Házasság
Veľkostatkár Juraj (György) Radvánszky, krajinský poslanec za volebný obvod Sliač, sa 22.01.1902 oženil v Nyiregyházi so Saroltou Kállay, ktorej otec Andrej (András) Kállay bol hlavným županom. Nie je uvedené ktorej župy. [Czímtár rok 1902 neuvádza toto meno, staršie sa v PK nenachádzajú]