A korcsolyázó egylet hangversenye
Na spoločenskom podujatí, ktoré zorganizoval Krasokorčuliarsky spolok v Rožňave v januári 1902 vystúpili Alexander (Sándor) Telepi (prednáška o zime, korčuľovaní), Sarolta Schneider prekvapila technickou zručnosťou v hre na klavíri, Etelka Csiskó - predniesla báseň J. Kissa "Roboz Agnes" na klarinete hral Viliam (Vilmos) Jäger, báseň predniesla Zsorna Gusztávné, v komickej scénke vystúpili Dr. Dezider (Dezső) Mihalik a Ladislav (László) Törköly. Humorné poviedky prečítal ich autor Mikuláš (Miklós) Komoróczy. Na záver je uverejnený zoznam vznešených dám, ktoré tancovali štvorylku. Bolo ich 36.