Üzlet átvétel - Boyer, František
František (Ferenc) Boyer prevzal v januári 1902 po Augustínovi (Ágoston) Fröhlichovi prosperujúci obchod a stolársku dielňu v Rožňave na Čučmianskej ulici č. 430 (Nagycsucsomi utcza).