Választás
Za riadnych členov Obchodnej a priemyselnej komory v Miskolci boli v januári 1902 zvolení títo gemerskí remeselníci: Albert Alexy z Rožňavy, za náhradných členov boli zvolení: Vojtech (Béla) Hokky z Rožňavy a Adolf Engel z Rimavskej Soboty.