A felsőzempléni ref. egyház emlékünnepe
Informácia o spomienkovej slávnosti, ktorú zorganizuje hornozemplínska reformovaná cirkev pri príležitosti 400. výročia zrodu reformácie (31.10.1517). Slávnosť sa uskutoční v Sátoraljaujhely 31.10.1917. Slávnostnú bohoslužbu bude viesť senior József Hutka.