Köszönetnyilvánitás
Zbierka na podporu Sanatórneho spolku arcikniežaťa Jozefa sa konala v Humennom 1.11.1917 v rímskokatolíckom kostole a na cintoríne. Vyzbieralo sa 350,48 korún. Poďakovanie zverejňuje predsedníčka humenskej pobočky spolku (Istvánné?) Géczy a tajomník Samuel (Samu) Lengyel.