Kitüntetés
Krátka správa o udelení vojenského vyznamenaia "Signum Laudis" pre kapitána vo výslužbe Júliusa Dókus Csabacsüdiho [pôsobil ako podžupan Zemplínskej župy] a pre grófa Ernesta Széchenyi-Wolkenstein (Sárvár-Felsővidéki), kapitána vo výslužbe [pôvodom z Hontianskej župy (1864-1935), prímenie Wolkenstein prijal r.1916. Viď. Uj idők lexikona]. Vyznamenanie dostali za úspešné plnenie služby počas vojny