Közélelmezés
Hlavný slúžny v Humennom Elemír (Elemér) Fejér zriadil pre verejné zásobovanie komisiu. Bude 12 členná, stretávať sa bude 1x mesačne. Komisia nebude podliehať byrokaratickému aparátu. Zodpovednosť voči spoločnostibude rozdelená na členov komisie. Komisia bude predostierať návrhy, radiť a informovať tak, ako si to vyžadujú lokálne pomery.