Dr. Barna Andor...
Správa o znovuotvorení advokátskej praxe právnika Ondreja (Andor) Barnu v Humennom v novembri 1917. Menovaný pôsobil aj ako hlavný redaktor týždenníka Felvidéki Hirlap. [Návrat z vojenskej služby.]