Nyugdijas állami tanitók és óvónők segélyezése
Rozšírená správa o možnosti poberania sociálnej podpory pre penzionovaných učiteľov štátnych škôl ako aj učiteľky materských škôl. V žiadosti, ktoré je potrebné podať do 10.12.1917, je potrebné uviesť či menovaní už niekedy poberali podporu, ak áno, uviesť aj jej výšku.