Hymen
Profesor Evanjelického a.v. gymnázia v Rožňave Dr. Ján (János) Freytag (aj Freitag) sa zasnúbil 26.03.1905 s dcérou finančného riaditeľa na dôchodku [a správcu evanjelickej reformovanej cirkvi v Rožňave] Pavla (Pála) Vályiho Nagya - Liou Vályi.