A "Gömör Kishont vármegyei Magyar Közművelődési Egyesület"
Predseda Uhorského osvetového spolku Gemersko-malohontskej župy Július (Gyula) Fáy pozýva na valné zhromaždenie. Na programe je o.i. bodov vyhodnotenie roka 1904, vyúčtovanie za posledný rok a voľby nových členov.