Megérkeztek a tervrajzok
Vodohospodárske oddelenie Kráľovského uhorského ministerstva poľnohospodárstva zaslalo v marci 1905 projekčné výkresy vodovodnej mestskej kanalizácie mestskému zastupiteľstvu v Rožňave. V najbližšom období bude potrebné, čo najskôr zadať objednávku serióznemu podnikateľovi, aby sa realizovala výstavba.