Gróf Széchenyi György vármegyei főispáni beiktatásához - Dr. B.A. [=Barna, Ondrej]
Úvaha venovaná inštalácii grófa Juraja (György) Széchényiho do funkcie hlavného župana Zemplínskej župy dňa 25.07.1917. Očakávania občanov