Kitüntetett orvosok
Správa o kráľovskom udelení titulu "dvorný radca" pre Dr. Mórica Chudovszkého, riaditeľa Alžbetinej verejnej nemocnice v Sátoraljaújhely, ako aj titulu "kráľovský radca" pre vojenského lekára Zemplínskej župy Vavrinca (Lőrinc) Löcherera ako aj pre okresného lekára Medzibodrožia Jozefa (Józsefa) Weinbergera v roku 1917