Vásáráthelyezés
Obchodná a priemyselná komora v Miskolci (MR) oznamuje, že Ministerstvo obchodu povolilo zmenu termínov konania výročných jarmokov v Rimavskej Sobote v týchto dňoch 15.-16.05, 17.06. a 16.09.1905. Pôvodné termíny boli 10.06. a 2.09.1905.