Gömöri Takarékpénztár r. t. Rozsnyón - Az igazgatóság
Riaditeľstvo Gemerskej sporiteľne v Rožňave oznamuje prostredníctvom inzerátu uverejneného 30.03.1905 svojim klientom aktuálne úrokové sadzby a ostatné služby sporiteľne. Riaditeľom spoločnosti je Pavol (Pál) Vályi Nagy a predsedom Artur Maurer.