Jogos panasz
Kritický článok na adresu kompetentných mestských úradov v Rožňave, ktoré zanedbávajú veterinárnu hygienu pri porážke zvierat. Bolo by potrebné vybudovať moderný bitúnok s chladiacim zariadením.