Kinevezés
Jozef (József) Teleska bol Ministerstvom financií menovaný za vedúceho Uhorskej kráľovskej Finančnej dozornej správy v Rožňave. Predtým pôsobil v Rumunsku v meste Timisoara ako finančný dozorca.