Pályazati hirdetmény - Sziklay, [Gejza]
Po zrieknutí sa funkcie úradného mestského lekára v osobe Dr. Dezidera (Dezső) Póscha ostalo uvoľnené toto miesto. 22.05.1905 mešťanosta Gejza (Géza) Sziklay vyhlásil konkurzy na jeho obsadenie. Záujemca musí zaslať prehľad o lekárskej praxi, kópie dokladov do 8.06.1905. Ročný plat mestského úradného lekára je 1000 korún.