Fényes esküvő
Oznámenie o sobáši slúžneho Ladislava (László) Kubinyiho, ktorý pôsobí na Slúžnovskom úrade v Jesenskom. Je synom hlavného župana Gejzu (Géza) Kubínyiho. Matka nevesty Marty (Márta) Sztojkovits - Sztojkovits Emilné bola už v tomto období vdovou. Obrad prebehol v evanjelickom a.. kostole v Hodejove.