A sebesültek karácsonya
Spolok Červeného kríža Rožňave zorganizoval podávanie vianočnej večere a darčekov pre ranených vojakov v Nemocnici Kósu-Schoppera v Rožňave, v telocvični Katolíckeho vyššieho gymnázia, v miestnosti Spolku rožňavských protestantských remeselníkov, v Katolíckom tovarišskom spolku a na Rožňavskej bani (Bányatelep).