Széchényi György gróf zászlós
Syn grófa Aladára Széchényiho de Sárvár-felsővidék, ktorý je fideokomisárom - správcom dedičstva Andrássyovcov v Krásnohorskom Podhradí - Juraj (György) Széchényi sa lieči v Sátoraljaújhely zo zranenia. V decembri 1914 bol menovaný práporčíkom