Felmentés
Profesorov Evanjelického a.v. gymnázia v Rožňave - Michala (Mihály) Pásztora a Vojtecha (Béla) Koppányiho a profesora Právnickej kadémie v Prešove Eduarda (Ede) Hebberta oslobodil minister od vojenskej služby. Upovedomení boli v januári 1915.