Halálozás
V Štítniku zomrel Imrich (Imre) Mikulás, penzionovaný katechéta, ktorý strávil 50 rokov v školstve. Pohreb sa konal za účasti Rožňavčanov. Jeho zať Ladislav (László) Bartholomaeidesz pôsobí ako evanjelický a.v. duchovný v Štítniku.