A premontrei rend gyásza
Správa o smrti 56 ročného jasovského kanonika, bývalého profesora hl. gymnázia, farára vo Vyšnom Medzeve Benedikta Jozefa (Benedek József) Erbana dňa 8.08.1914. Menovaný pôsobil v ráde 37 rokov.