Jó királyunk emléke - Fischer-Colbrie, Augustín
Popularizačný článok košického biskupa Augustína (Ágost) Fischera-Colbrieho zaoberajúci sa otázkami mravnými, otázkami sociálnymi v porovnaní so životom kráľa [František Jozef]. Posmrtný život - úvahy.