Virágvasárnap s a nagyhét délutani szertartásai a dómban
Výklad biblickej symboliky, ktorá je zahrnutá do Kvetnej nedele a Veľkého týždňa pred Veľkonočnými sviatkami. Program v Dóme sv.Alžbety v Košiciach.