A Kath. Anyák köre
Úvaha na tému vzniku Kruhu katolíckych matiek. Kruh vznikol z dôvodov duchovnej i materiálnej podpory matiek, ktoré vychovávajú zdravných jedincov pre národ. Výzva na podporu spolkovej činnosti.