A Dómrol - Konrády, Ľudovít
Snaha pápežského stolca o znovupostavenie vyhoreného kostola v Košiciach potvrdená Bullou pápežskou vydanou Bonifácom 9. v Ríme r.1402 o.i. hovorí už o vysokej úrovni náboženského života v starom chráme. Text Bully.