A dobsinai kaszinó egyesület új helyisége
Sporiteľňa v Dobšinej rozhodla 14.05.1905 na svojom valnom zromaždení, že zaháji prístavbu ďalšieho poschodia na svojej budove. Zároveň je ochotná prenajať dobšinskému kasínu miestnosť na dobu 12 rokov. Na tento účel vyčlenila 12 000 korún. S prístavbou začnú hneď budúci týždeň. Kasíno sa pravdepodobne na jeseň bude môcť sťahovať.