Tejcsarnok - Nemes, Elek
Otázka výstavby mliekárne v Rožňave sa stala témou diskusie na tránkach novín Sajó-Vidék. Obyvateľ Kružnej reaguje na článok Ladislava (László) Márkusa v Sajó-Vidék č. 16/1905. Poukazuje na základné podmienky fungovania mliekárne.