Egy kis statisztika
Malá štatistika z činnosti farského úradu v Košiciach za rok 1917. Vykonaných bolo 604 krstov, 703 pohrebov, 141 párov sa zosobášilo. Do farského úradu patria Dóm sv. Alžbety, Uršulínsky kostol, Michalská kaplnka, Kostol božieho ducha, Verejná nemocnica, kaplnka väznice štátneho zastupiteľstva - počty sv.omší, prijímaní.