A kassai szent Antal kenyere intézményének 1917. évi működése
Charitatívna inštitúcia Košická ustanovizeň chleba sv. Antona má v meste 19 ročnú pôsobnosť. Vyúčtovanie za rok 1917 poukázalo na príjmy vyše 25.776 korún a vydávky na 24.429 korún.Inštitúcie, ktoré prispeli na činnosť ustanovizne.