A fejlődés kerékkötői - (rl)
Článok o sociálnych pomeroch, kutúrnych i humanitárnych ustanovizniach, stave spoločenského života v Humennom v roku 1901. Autor konštatuje, že všetko ostáva v stave zrodu, čo nie je dobré pre pokrok.