Uj évi gondolatok : Ezer902. jan. 1. - (rl)
Úvodník venovaný novoročnému pozdravu čitateľov týždenníka Homonna és Vidéke [od hlavného redaktora novín, evanj. reformovaného kňaza Ladislava (László) Réz.]