A gálszécsi aut. ort. izr. ...
Správa o uskutočnení záverečných skúšok obecnej školy židovskej ortodoxnej náboženskej obce v Sečovaciach v dňoch 27.-29.06.1914.Skúšajúci boli učitelia Lujza Egri, Henrich (Henrik) Hevesi a Dezider (Dezső) Löwy. Hodnotenie.