E hó 28 án...
Židovská ortodoxná náboženská obec v Sečovciach na svojom zasadaní 28.06.1914 previedla hlasovanie ohľadom rozdelenia sa náboženskej obce a vidieka. 67 hlasov bolo proti odtrhnutiu sa vidieka od obce a 10 za.Na správnosť volieb dohliadal Jozef (József) Nemthy, vyslanec župy.