Nagyhéti gondolatok - (y-ó)
Úvaha o kresťanských veľkonočných sviatkoch. Paralela maďarského národa s vyhnancami izraelského národa. Obidva tieto národy hľadajú po desaťročia svoju zasnúbenú zem. Autor zatiaľ nedešifrovaný.