Adomány
Gróf Dionýz (Dénes) Andrássy, známy mecenáš, daroval v apríli 1905 Mestskej škôlke v Rožňave, ktorá funguje pod záštitou Dobročinného ženského spolku 200 korunový veľkonočný dar. Finančný obnos prevzala predsedníčka Onody Károlyné od správcu andrássyovského majetku - kráľovského radcu Štefana Sulyovszkého.