Tejcsarnok Rozsnyón - Márkus, Ladislav
Šafár Ladislav (László) Márkus z Brzotína uvažuje nad potrebou zriadenia mestskej mliekárne. Poukazuje na hygienické aspekty tohto kroku, rozoberá výhody hospodárske. Vyzýva k diskusii na túto tému, čo redakcia vrele víta.