Árverési hirdetmény - Szobonya, Jozef
Juraj (György) Kovács podal žalobu na Kráľovskom okresnom súde v Rožňave vo veci nezaplatenia 504 korún 74 halierov voči Demuth Károly Józsefné. Súdom bol zabavený majetok pozostávajúci z baní Sv. Michal a Klement Michal ocenený na 3042 korún 37 hal. Bude predaný formou dražby 28.04.1904 v Rožňave-Čučme.