Hirdetmény - Csiszar, ?
Kráľovský podsudca okresného súdu v Humennom p.Csiszár zverejňuje v súdnom ozname, že pozemková kniha obce Ubľa a pusty Valentócz(?) prechádza reorganitzáciou. Zmeny je potrebné nahlásiť do 5.07.1902.