Eljegyzés Esküvő
Spoločenské oznamy o zasnúbení železničiarskeho úradníka Jána (János) Pétera a dcéry vdovy Badinyi Gyuláné - Melánie (Melanie) Badinyi - v prvý veľkonočný sviatok roku 1905. V tom istom čase sa oženil riadny profesor Katolíckeho vyššieho gymnázia v Rožňave. Július (Gyula) Molnár s Annuskou Wassányi.