A rozsnyói fürdő bérlője
V apríli 1905 si prenajal na tri roky obyvateľ Győru (MR) Anton (Antal) Csillag objekty pohostinstva a kaviarne v areáli Rožňavských kúpeľov. Splátka na prvý rok je 4 000 korún, na ďalšie dva 5 000 korún. V roku 1904 spravoval železité kúpele riaditeľ Ladislav (László) Feymann a zaznamenali rozkvet.