Vásáráthelyezés
Obchodná a priemyselná komora v Miskolci (MR) oznámila rozhodnutie Ministerstva obchodu o povolení pozmeniť dátumy konania krajinských jarmokov v Rožňave z pôvodne stanoveného 6.06.1905 na 2.05.1905 a v obvode Tornali z 21. a 22.05.1905 na 23. a 24.05.1905.