Személyi hirek
Stručná správa o plánovanej úradnej návšteve biskupa evanjelickej a.v. cirkvi Potisského dištriktu Pavla (Pála) Zelenku a cirkevného dozorcu dištriktu Arpáda Szentiványiho v Rožňave dňa 4.05.1905.