Birtok eladás
Správa o predaji veľkostatku v katastri obce Stakčín, ktorého majiteľom bol knieža Guido Henkel Donersmark. Kupcom je podnikateľ z Berlína Johan Gottfried Hering. Majetok kúpil za 3 milióny korún.